Når begynte det å produsere voksede papirkopper?Hva er egenskapene til koppmaskinen?

Alle vet at papirkoppmaskinen er en slags papirkoppproduksjon, som har egenskapene til høy effektivitet og god støping, som godt kan møte publikums behov.Så vet du når de voksede papirkoppene begynte å bli produsert?Hva er egenskapene til koppmaskinen?Følgende er klassifiseringen, produksjonsmaterialene og egenskapene til papirkoppmaskiner fra Hongxin papirkoppmaskinprodusenter.Klassifisering av papirkopper produsert avpapirkopp maskin:

Plastbelagte papirkopper9(1)
1. Voksede papirkopper I 1932 kunne et todelt sett med voksede papirkopper, hvis glatte overflate kan trykkes med forskjellige utsøkte mønstre, forbedre publisitetseffekten.På den ene siden kan voksing av papirkopper unngå direkte kontakt mellom drikken og papiret, beskytte limets vedheft og øke holdbarheten til papirkoppen;på den annen side øker det også tykkelsen på sideveggen, noe som i stor grad forbedrer styrken til papirkoppen og reduserer produksjonstiden.Mengden papir som kreves for sterkere kopper, og reduserer dermed produksjonskostnadene.Ettersom vokspapirkopper blir kalddrikkebeholdere, vil folk også ha en praktisk varmdrikkbeholder.Men varme drikker vil smelte vokslaget på den indre overflaten av koppen, og bindingen vil skille seg.Derfor er vanlige vokspapirkopper ikke egnet for varme drikker.
2. For å utvide bruksområdet for papirkopper, ble rettveggede dobbeltlags papirkopper lansert i 1940. Denne papirkoppen er ikke bare lett å bære, men kan også brukes til å holde varme drikker.Siden den gang har produsenter belagt koppene med lateks for å maskere papirets "papplukt" og forbedre koppens lekkasjesikre egenskaper.Enkeltlags vokskopper med lateksbelegg er mye brukt til å holde varm kaffe i salgsautomater.

Plastbelagte papirkopper(2)
3. Plastbelagte papirkopperNoen næringsmiddelbedrifter har begynt å belegge pappen med polyetylen for å øke barrieren og lufttettheten til papiremballasjen.Siden smeltepunktet for polyetylen er mye høyere enn for voks, kan papirkopper belagt med polyetylen brukes til å holde varme drikker, noe som kan løse problemet med at smeltingen av beleggsmaterialet påvirker kvaliteten på produktet.Samtidig er polyetylenbelegget jevnere enn det originale voksbelegget, noe som forbedrer utseendet til papirkoppene.I tillegg er prosesseringsteknologien billigere og raskere enn metoder som bruker lateksbelegg.


Innleggstid: 14. november 2022